Receptek

Vissza

Tőkehalmáj céklával

Recept a Michelin csillagos séftől, Uwe Meßner-től

 
 
Felhasznált PURE termék: Tőkehalmáj saját levében és olajában
 
Egyéb hozzávalók:
 
1 kis üveg almakompót 
1 csokor majoranna 
1 briós 
1 cékla (friss vagy a üveges) 
1 csomag kerti zsázsa 
 
Elkészítés (2 fő részére):
 
Csöpögtesse le a tőkehalmájat egy szűrőben. Keverjen össze egy kis almakompótot néhány levél friss majorannával. Tegyen egy teáskanálnyi majorannás almakompótot egy Briósra, helyezze rá a tőkehalmájat és egy vékony szelet főtt céklát (frisset vagy üvegeset) a tetejére. Tálalja apróra vágott fenyőmaggal és kerti zsázsával.