Wellness Hal
Recept a Michelin csillagos séftől, Uwe Meßner-től
Felhasznált PURE termék: Füstölt heringfilé repceolajban áfonyás vöröshagymás almás körettel
Egyéb hozzávalók:
2 adag kuszkusz
1 doboz joghurt
½ csokor sima petrezselyem
1 tk citromolaj
1 tk torma (üvegből)
Elkészítés (2 fő részére):
A kuszkuszt (vagy a rizst) sóval, cukorral, 1 evőkanál citrom olajjal és egy kis tormával (üveges) keverjük össze, majd öntsünk rá forró vizet és forraljuk kb. 10 percig (fedő alatt). A petrezselymetvágjuk apróra, és villával óvatosan keverjük hozzá a kuszkuszhoz. Egy kis doboz joghurtot ízesítsünk egy evőkanál repce olajjal, sóval és cukorral. A halat helyezzük egy tányérra és tegyünk mellé kuszkuszt, a joghurt szószt külön szolgáljuk fel.
