Receptek

Vissza

Wellness Hal

Recept a Michelin csillagos séftől, Uwe Meßner-től

 

Felhasznált PURE termék: Füstölt heringfilé repceolajban áfonyás vöröshagymás almás körettel

 
Egyéb hozzávalók:
 
2 adag kuszkusz 
1 doboz joghurt 
½ csokor sima petrezselyem 
1 tk citromolaj 
1 tk torma (üvegből)
 
Elkészítés (2 fő részére):
A kuszkuszt (vagy a rizst) sóval, cukorral, 1 evőkanál citrom olajjal és egy kis tormával (üveges) keverjük össze, majd öntsünk rá forró vizet és forraljuk kb. 10 percig (fedő alatt). A petrezselymetvágjuk apróra, és villával óvatosan keverjük hozzá a kuszkuszhoz. Egy kis doboz joghurtot ízesítsünk egy evőkanál repce olajjal, sóval és cukorral. A halat helyezzük egy tányérra és tegyünk mellé kuszkuszt, a joghurt szószt külön szolgáljuk fel.