Tejipari és szárazáru termékek márkaképviselete Magyarországon / Food distributor in Hungary

Kérdése van? Hívjon minket! +36703387020
Kapcsolat

Babybel

A gyerekek nagy kedvence, a kis piros ruhába öltöztetett mini-sajt, mely évek óta eredeti, klasszikus ízével várja kicsi és nagy rajongóit.

Babybel sajt nem csak gyerekeknek, White Lake


3termék 13
3termék 13

A Babybel Történet

A Babybel®-nek nagyon gazdag történelme van. Az 1952-ben Franciaországban piacra dobott Babybel® elképesztő vörös viaszának köszönhetően eltért a sajt hagyományos kinézetétől és fogyasztási módjától.

1977-ben megszületett a Babybel, amely a Babybel® egyedi ízét kínálta a fogyasztóknak, de miniatűr és egyedi változatban.

A sikertől felbuzdulva a márka nemzetközivé vált és átkelt az Atlanti-óceánon, az Egyesült Államok felé, majd Európába, Ázsiába, Afrikába... Így kezdődött a Babybel® szép története.

 

Egyedülálló és finom íz, amit kis kiszerelésben mindenhová magával vihet

Mini Babybel sajt nem csak gyerekeknekEz a kis adagokra vágott sajt fehérje- és kalciumforrás: kielégíti a gyermekek növekedési szükségleteit, és nagyszerű szövetségese a felnőtteknek is, hiszen hozzájárul a csontok egészségéhez és a jóllakottság érzetéhez.

 

Babybel® ma

Ma a Babybel termékcsaláddal rendelkezik, amely lehetővé teszi fogyasztói számára, hogy felfedezzék a tejtermékek minden előnyét, miközben változatossá teszik az élvezeteket.

Kóstolja meg a klasszikus Babybelt játékos vörös viaszba csomagolva, vagy fedezze fel a Cheese&Co-t, ugyanazt a Babybelt, amelyet ismer és szeret, de ezúttal szuper ropogós kekszet kísér.

Próbálja ki a Babybel Roulést, a Babybel különc, de ugyanolyan ízletes változatát.

2022-ben a Groupe Bel piacra dobta a Babybel növényi alapú változatát Kanadában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban! Ez az új termékcsalád kiváló értékesítési teljesítményt ért el, megerősítve ezekben az alternatívákban rejlő erős potenciált.

 

Jó küldetés

Együttműködés az APBO francia tehenészeteivel.

A termék frissességének biztosítása és a francia tejipar támogatása érdekében a Babybel gyártása 100%-ban helyi. A felhasznált tejet közel 700 nyugat-franciaországi partnergazdaságból gyűjtik (APBO).

A tejet kétnaponta gyűjtik össze az APBO-hoz tartozó 1300 tehenészetben és a begyűjtés napján a Csoport gyáraiba szállítják. Az Evron gyárhoz legközelebbi farm mindössze 3 km-re található!

2022-ben a Bel Ouest Milk Producers Association (APBO) és a Bel-csoport immár hatodik egymást követő évben újította meg együttműködését az átvett tej árának emelésével és a fenntarthatóbb mezőgazdasági eljárások kialakításával.

Az APBO és a Bel tehát az alacsony szén-dioxid-kibocsátású tejre való átállásra törekszik, amelyet a MonBBlait1 2023-as 471 euró/1000 literes ára támogatja, amelyet 2023. egészére megkötöttek.

Az előttünk álló környezetvédelmi problémák tudatában a Bel-csoport lehetőséget ad a tenyésztőknek, hogy befektessenek és fenntarthatóbb és felelősségteljesebb működéssel dolgozhassanak. Más szóval: Mindenkiért, Jóért.

 

Az állatok jóléte

Mini Babybel sajt nem csak gyerekeknekAz APBO tenyésztők 100%-a betartja a jó tenyésztési gyakorlatok chartáját. Az állatok jóléte miatt szeretnénk, ha azok a tehenek, amelyek tejéből Babybels készül, évente legalább 150 napon legelőn tartózkodjanak, és éjszaka kényelmes és megfelelő istállókban tartókodhassanak.

2018. júliusa óta minden tehenet GMO mentes táplálékkal etetnek és a fűből, kukoricaszilázsból és koncentrátumokból álló kiegyensúlyozott takarmányadagnak köszönhetően egészségesek maradnak.

 

Felelős termelés

A folyamatos fejlesztések során számos intézkedést hajtottunk végre annak érdekében, hogy csomagolásainkat felelősségteljesebbé tegyük.

A Babybel 5 zászlóshajó termékkel rendelkezik a kínálatában: Babybel, Mini Roulés, Cheese & Co és Babybel 200g, Babybel növényi alapú (az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában forgalmazzák).

A Terracycle program most új életet fog adni a Mini Babybel csomagolásnak.

 

Vissza a White Lake Food Distributor főoldalra a Babybel sajt oldalról >