Tejipari és szárazáru termékek márkaképviselete Magyarországon / Food distributor in Hungary

Kérdése van? Hívjon minket! +36703387020
Kapcsolat

Philadelphia

Philadelphia, a könnyen kenhető krémsajtos szendvicskrém

Philadelphia krémsajt, natúr, laktózmentes, light


10termék 110
10termék 110

Philadelphia krémsajt, natúr, laktózmentes, light

A Philadelphia több, mint egy finom krémsajtos szendvicskrém. Nagyszerűen alkalmazható levesek, saláták, főételek, desszertek és italok elkészítéséhez.

A Philadelphia krémsajtos szendvicskrém története

A Philadelphia krémsajtos szendvicskrémet a Kraft Heinz Co. leírásai szerint 1872-ben találták fel New Yorkban. A termék 1880-ban kapta a nevét, egy marketing stratégia részeként Philadelphia városról, amelynek környéke akkoriban a kiváló minőségű élelmiszer- és tejtermelésről volt híres. Így adtak indulásként egy nagyon prosperáló nevet a márkának.

Az Egyesült Államokban és talán az egész világon, amikor a legtöbben a krémsajtra gondolnak, a Philadelphia krémsajtra gondolnak. A létrehozásáért William Lawrence volt felelős. A hiedelem szerint véletlenül sikerült neki, miközben megpróbálta reprodukálni a francia Neufchatelt. Ez 1872-ben történt. Lawrence még egy Neufchatel gyárat is vásárolt.

1880 -ban a New York -i sajtforgalmazó, Alvah L. Reynolds elkezdte forgalmazni Lawrence (és társa) krémsajtját Philadelphia Cream Cheese néven. Nyilvánvaló, hogy az a pennsylvaniai város nagyszerű ételekkel társult ezekben az években.

1903 -ban a New York Company Phenix Cheese hozta a „Philly” címkét. Ezt követően 1928 -ban eladták a Kraft Cheese Company -nak. Ugyanebben az évben történt a Phenix és a Mondelez International Cheese Company egyesülése a Kraft eladása előtt.

1912 -ben James L. Kraft kifejlesztette a sajt pasztőrözését, és a folyamat a Philadelphia krémsajt gyártásának részévé vált.

Philadelphia krémsajt választékMagyarországon forgalmazott termékek

  • Philadelphia natúr krémsatjtos szendvicskrém
  • Philadelphia natúr light krémsatjtos szendvicskrém
  • Philadelphia laktózmentes krémsatjtos szendvicskrém
  • Philadelphia zöldfűszeres krémsatjtos szendvicskrém
  • Philadelphia snidlinges krémsatjtos szendvicskrém
  • Philadelphia tormás krémsatjtos szendvicskrém

Összetevők és tápanyagok

A Philadelphia krémsajtos szendvicskrém nagyon jó választás szendvicsekbe, főzéshez, vagy sütéshez.

Az eredeti „Philly” krémsajt fő összetevői a pasztőrözött, zsírmentes tehéntej, tejszín (tehéntejből származó zsír), tejsav, stabilizáló gumi (xantán és/vagy guar és/vagy szentjánoskenyér) és só. Egy uncia 9,0 gramm (g) zsírt tartalmaz, ebből 6,0 g telített, körülbelül 80% zsírkalóriát, 35 milligramm (mg) koleszterint, cukrot körülbelül 1,0 g, szénhidrátot 1,0 g, A-vitamint 6%. a kalcium 2%, a nátrium 4%, a teljes kalóriaszám 100.

1970-ben a Philadelphia Cream Cheese-t kádakban, valamint az eredeti fóliacsomagolásban árulták. 1977-ben jött létre a Philadelphia Light. 2001 -ben az Extra Light fajtát kaptuk 5%alatti zsírtartalommal. 2003 -ban létrejöttek a Mini kádak. 2004 és 2005 között új ízeket kaptak, mint a repedt paprika és a kerti zöldségek. Volt egy csomagolás újratervezése is. 2006 -ban aztán az Extra Light változat ízét javították. A bazsalikom ízt 2007 -ben fejlesztették ki, és 2009 -ben újabb frissítés történt a csomagolásban.

Ma, 2013 -ban választhatunk az eper, ananász, áfonya gyümölcsízek közül; sós ízek spenót és articsóka, szárított paradicsom és bazsalikom, metélőhagyma, sült fokhagyma, füstölt lazac, chipotle, limitált tökfűszer, és a legújabb fajták 2x fehérje, 2x fehérje mézzel és fűszeres jalapeño. Rendes sima és felvert stílusaink is vannak. Mindegyikük további ízt ad a reggeli, ebéd és vacsora ételekhez.

Kereskedelmi forgalmazási előzményei

A Philadelphia krémsajtot először Nagy -Britanniában értékesítették 1960 -ban. Most már a világ legalább 80 országában megvásárolható a márka. Egyes országok „Philadelphia” néven árulják „krémsajt” rész nélkül. A Cheese Market News weboldalon megjelent cikk arról számolt be, hogy a Kraft 2007 -ben egymilliárd dolláros globális árbevételt ért el.

Mi a kedvenc krémsajt felhasználási módja?

  • Reggeli szendvicsekben?
  • Ebédreceptben?
  • Vacsora receptben?
  • Sütemények hozzávalójaként?

Melyik a kedvenc íze vagy fajta Philadelphia krémsajt?

  • Gyümölcs ízek (eper, áfonya, ananász stb.)
  • Sós ízek (metélőhagyma és hagyma, szárított paradicsom és bazsalikom, kerti zöldség, füstölt lazac stb.)
  • Regular Plain
  • Habosított

A Philadelphia krémsajt történet folytatása

1920.

Oscar J. Links elkezdi egyesíteni az üzletet, a szenvedélyt és a krémsajt iránti szeretetet, és új termékszabványt vezet be. Azóta a sajtot alumíniumból készült kiszerelésben árusítják, meghosszabbítva frissességét és megőrizve ízét.

1930.

A Phenix Cheese Company egyesül a Kraft-tal (amely 2012-ben Mondelēz International-re változtatja a nevét). 1935-ben mutatják be az első automata sajtgyártó gépet.

1960.

Ez az áttörés időszaka a márka számára. Bevezetik az európai piacra. Ugyanakkor az akkori receptnek köszönhetően a termelő akár 21 napig is garantálhatja a fogyasztók számára a sajt frissességét.

1980.

A Philadelphia sajt új ízei jelennek meg a piacon. A vásárlóknak nagyobb választási lehetőségük van a termék zsírtartalmát illetően is.

2009.

A minőség új formát ölt. A Philadelphia sajtot jellegzetes, ovális kiszerelésben árusítják

Ma

A Philadelphia sajt szinte mindenhol felismerhető a világon. Továbbra is hű marad az alkotója által vallott elvekhez, a legmagasabb minőség és a finom íz elismert ikonjaként.

A Philadelphia sajt lengyelországi forgalmazója a Zott Polska. Jelenleg 5 termékváltozat közül választhatnak a fogyasztók: Philadelphia Original krémsajt, Philadelphia Light csökkentett zsírtartalmú sajt, Philadelphia sajt metélőhagymával, Philadelphia sajt fűszernövényekkel és Philadelphia Milka csokis sajt.

A Philadelphia krémsajtos szendvicskrém nagyon jó választás szendvicsekbe, főzéshez, vagy sütéshez.

 

Érdemes elovasni a divany.hu nagy krémsajt tesztjéről írt cikket.

 

Vissza a Philadelphia krémsajt oldalról a White Lake főoldalra >