Receptek éttermeknek, séfeknek, cukrászoknak
Segal Viktor és Enzsöl Balázs Philadelphia receptjei éttermeknek
Elindítottunk 2022. júliusában egy profi recept blogot, ahol két hetente megmutatunk egy-egy új, Philadelphia krémsajtból készíthető profi ételt valamint desszertet. A recepteket Segal Viktor és Enzsöl Balázs készíti a White Lake profi recept blogjába. Várunk minden kedves érdeklődőt, akiket lázba hoz egy-egy új étel vagy desszert, amikkel a vendégeiket és az étterem tulajdonosokat is el tudják kápráztatni.
A Philadelphia krémsajt
gazdag íze és egyedi textúrája
folyamatosan azt igazolja vissza, hogy a séfeknek
és cukrászoknak érdemes
Philadelphiát használni az iparág számos területén.
|
![]() |
Főzés | Textúra |
10 séf közül 8 azt mondja, hogy Philadelphia nem esik szét főzés közben. | A séfek szerint a Philadelphia lényegesen krémesebb, mint a versenytárs termékek. |
![]() |
![]() |
Kinyomás | Sütés |
A legtöbb séf azt mondja, hogy a Philadelphia jobban működik, mint a többi krémsajt, ha kinyomóban használják. | 8/10 séf egyetért abban, hogy a Philadelphia nem bocsát ki túl sok folyadékot hevítés közben, ami döntő sütéskor. |
Philadelphia krémsajt (Philadelphia Original) kovászos kenyéren, avokádóval, zöld citrommal, Segal Viktor chef receptje alapján.
Philadelphia krémsajt receptkönyv séfeknek és cukrászoknak a White Lake Kft. profi recept blogjában. Készítsétek el bármelyik ételt és küldjetek nekünk fotót.
Philadelphia könnyített cheesecake, sajttorta málnás töltelékkel és gluténmentes mandulás morzsával, Enzsöl Balázs mestercukrász receptje alapján.