Tejipari és szárazáru termékek márkaképviselete Magyarországon / Food distributor in Hungary

Kérdése van? Hívjon minket! +36703387020
Kapcsolat

Greenfield tea

Greenfield tea

Fekete és egzotikus teák magas minőségben és megfizethető áron.

Greenfield tea válogatás


14termék
 
14termék

Greenfield teaGreenfield tea választék

A Classic Greenfield tea család a híres ültetvényeken termesztett teákat ötvözi, ahol szigorúan betartják a teatermesztési és feldolgozási technológia minden előírását, ahol a legjobb feltételeket teremtik meg ennek a csodálatos növénynek.

A ceyloni tea ragyogó aromája és nemes íze meghódította a világot. A Greenfield Golden Ceylon értékes birtoktea eredeti varázsa a kiegyensúlyozott illatában rejlik, amely a finom árnyalatokat ötvözi az erőteljes és telt ízzel, amely igazi örömet okoz a tea ínyenceknek.

A kenyai tea enyhe fanyar ízének csodálatos gazdagsága a Greenfield Kenyan Sunrise különlegessége. A főzet ünnepi fényessége a ragyogó afrikai napra emlékeztet, amely egész évben süt Kericho hegyvidéki kerületében, ahol a Greenfield Kenyan Sunrise-t szüretelik.

A Greenfield English Edition remek ceyloni teát a világhírű Nuwara Eliya hegyvidéki ültetvényeken termesztik. Az ültetvények egyedülálló elhelyezkedése és a különleges szűk tekercs tealevél formálja meg a Greenfield English Edition eredeti csokrát: kiegyensúlyozott és telt íz, egy kis fűszerességgel a fényes, de finom mézes virágaromában.

A Greenfield Classic Reggelihez Észak-India legjobb ültetvényeiről származó kiváló minőségű termékeket használnak. Kifejezetten gazdag íze, enyhe illata és erős frissítő hatása ideális választássá teszi a Greenfield Classic Breakfast-t reggeli teához.

A könnyed citrusos aroma kiemeli a ceyloni Uva körzetből származó fekete tea gazdag ízét, és különleges finomságot ad az Earl Grey Fantasy kitűnő összetételének.

A Yunnan tartomány híres hegyvidéki ültetvényeiről származó különleges feketetea Greenfield Magic Yunnan kellemesen lepi meg Önt két kitűnő ízjegy – a füstös aroma és az aszalt szilva enyhe íze – szokatlan kombinációjával. Ennek a teának az egyedülálló íze tisztázza az elmét és táplálja a képzeletét.

A Greenfield Classic Reggelihez Észak-India legjobb ültetvényeiről származó kiváló minőségű termékeket használnak. Kifejezetten gazdag íze, enyhe illata és erős frissítő hatása ideális választássá teszi a Greenfield Classic Breakfast-t reggeli teához. Érdemes megnézni a Greenfield tea válogatás és ajéndékcsomag termékeket is.

Assam bőkezű földjein termesztik, ahol híres teaültetvények terülnek el a Himalayas értékes gyűrűjében. A Greenfield Premium Assam fanyar és fűszeres ízt produkál élénk és friss aromával. A Greenfield Premium Assam csillogó, sötét bordó színű főzete ennek a teának a teljességét és harmóniáját tükrözi.

 

Vissza a White Lake főoldalra a Greenfield tea oldalról >