Tejipari és szárazáru termékek márkaképviselete Magyarországon / Food distributor in Hungary

Kérdése van? Hívjon minket! +36703387020
Kapcsolat

Nurishh

Nurishh vegán növényi alapú tömbök és szeletek

A Nurishh vegán növényi alapú tömb, szeletelt és reszelt termék a White Lake kínálatában azoknak, akik szeretik a különböző sajtok ízeit, de vegán étrenden vannak, azaz sajt mentesen étkeznek.

Nurishh az új vegán sajt alternatíva

Vegán sajt alternatíva - Új Nurishh


5termék 15
5termék 15

Vegán sajt alternatíva - Új Nurishh

Nurishh vegán sajt alternatívával készített Zöldség gratin

Nurishh, a sajt ízű vegán, növényi étel

A sajt ízű vegán termékeket Nurishh tökéletesítette, hogy a tejmentes életmódot elő emberek is élvezhessék a finom tradicionális ízeket. A vegán sajt alternatívákat 3 kiszerelésben kínáljuk:

 • sajt ízű vegán, növényi alapú szeletek,
 • sajt ízű vegán, növényi alapú tömb,
 • sajt ízű vegán, növényi alapú reszelt.

Rengeteg recept lesz elérhető nálunk is, de a Google segítségével sok receptet találhatsz a nemzetközi szakácsok ajánlásával. A Blogunkban már találhatsz is egy nagyon finom étel receptjét a Zöldség gratin vegán sajt alternatívával elkészített változatát.

 

Az ízletes szendvicsektől, a mediterrán tésztaételeken keresztül, ropogós vegán hamburgerekig mindent elkészíthetsz a következő ízválasztékkal.

 • Nurishh cheddar ízű vegán sajt alternatíva szeletek
 • Nurishh cheddar ízű vegán sajt alternatíva tömb
 • Nurishh classic vegán reszelt sajt alternatíva
 • Nurishh classic vegán sajt alternatíva tömb
 • Nurishh mozzarella ízű vegán reszelt sajt alternatíva
 • Nurishh mozzarella ízű vegán sajt alternatíva szeletek
 • Nurishh mozzarella ízű vegán sajt alternatíva tömb

Írjatok Ti is új recepteket és küldjétek el a Facebook oldalunkon keresztül.

A Nurishh® a Bel első 100%-ban növényi alapú márkája. Finom és könnyen lehet vele főzni, sütni, és úgy tervezték, hogy összehozza a vegán és nem vegán ételek szerelmeseit.

A Nurishh márka története

A 2020-ban elindított új Nurishh márka a francia Bel cégcsoport első 100%-ban növényi alapú különlegessége. A márka sajt ízű vegán kínálata megfelel sok ember elvárásainak, akik különböző új ízeket keresnek, különösen azoknak, akik csökkenteni szeretnék az állati termékek fogyasztását, azért, hogy jobban hozzájáruljanak bolygónk erőforrásainak megőrzésében.

A franciaországi Saint-Nazaire-ben kifejlesztett Nurishh-t jelenleg 14 országban értékesítik, főleg Európában és Észak-Amerikában.

Nurishh vegán sajt alternatíva

Termékek

A Nurishh® tizenegy 100%-ban növényi alapú, vegán sajt ízű termék széles választékát kínálja. A „Coeur Fleuri” Camembert ízű és állagú terméktől a különböző jól ismert sajtok ízével készített darabolt, szeletelt és reszelt változatokig a különböző felhasználási módok kiszolgálásához. Ezek a termékek 3 finom ízben – Classic, Cheddar és Mozzarella – kaphatók, hogy mindenki megtalálja a saját ízvilágát.

A Nurishh sajt ízű vegán termékek fantasztikus ízeket adnak a mindennapi receptekhez, emellett könnyű és határok nélküli ételkészítést tesznek lehetővé!

Bármilyen  is legyen az Ön étrendje vagy étkezési szokásai, a Nurishh® mindenkinek ízleni fog. Ez annak köszönhető, hogy a teljes sajt ízű vegán termék kínálatot tekintve a kulináris felhasználási lehetőségek sokoldalúak.

Valamennyi vegán sajt alternatívánk tejtermék-, glutén-, laktózmentes, és természetes ízeket és színezékeket tartalmaz. A legtöbb termék kalciumot és B12-vitamint is tartalmaz.

A Nurishh számai

 • 1 üzemben kerül előállításra az összes termék Franciaországban, Saint-Nazaire-ben
 • 14 országban értékesít Nurishh termékeket Európában és Észak-Amerikában
 • 11 sajt ízű vegán termék van a jelenlegi választékban

Mese a Nurishh sajt ízű vegán termékekről

A „Nurishh” márkanevet azért választották, mivel számos különböző jelentése van:

 1. Felébresztheti azt az érzést bárkiben, hogy tervei alapján „táplálhatja” családját egészséges, alternatív élelmiszerekkel.
 2. Egy üde üzenet a flexitáriánusoknak (részben vegetáriánusok), akik nagy részben egészségesebb, környezetbarát és fenntartható növényi alapú kínálattal kívánják táplálni a testüket és lelküket.
 3. A Nurishh névben szereplő „hh” egyedi, megkülönböztető és jellegzetes írásmódot biztosít számunkra, amely könnyen kiejthető és felismerhető a különböző piacokon.

 

Vissza a Nurishh vegán sajt alternatíva oldalról a White Lake főoldalra >