Tejipari és szárazáru termékek márkaképviselete Magyarországon / Food distributor in Hungary

Kérdése van? Hívjon minket! +36703387020
Kapcsolat

Biraghi sajt

Biraghi sajt Olaszországból


8termék 18
8termék 18

Biraghi sajt - Piazza San Carlo

 

Piemonte örömei

A Negozio Storico Biraghit a város legszebb terén nyitották meg, örök emlékekkel teli szobákban minden torinói lakos számára. A városi társalgóra néző 13 ablak a terület referenciájaként ismert étel- és borkínálat tekintetében.

 

Paissa

Biraghi sajt logóA történelmi áruház, a gyarmati áruk egyik legrégebbi importőre Olaszországban, 1884-ben nyílt meg a Piazza San Carlo árkádjai alatt, és 129 évnyi tevékenység után 2013-ban zárt be. Hosszú ablaka mögött Paissa mindenféle gasztronómiai különlegességet árultak, az ősi tulajdonosok nevét viselő zászló alatt, akik híressé tették, és a "Prodotti Alimentari Italiani Stranieri Società Anonima" (olasz külföldi élelmiszeripari részvénytársaság) rövidítése. , annak a cégnek a neve, amely az elmúlt években átvette.

 

Az ablakok

A kirakatok az üzlet filozófiáját tükrözik, erősítve a helyiségek történelmi jellegét. Az 1877-ben épült nyílászárókat teljesen felújították: az a feladatuk, hogy „beszélgessenek” a látogatóval, közvetítsék a területet, termékeit, történetét, majd „bevezessék” őket az üzletbe.

A belső dekoráció tartalmaz néhány bor- és ételtérképet, amelyet Tiziana Colla művész készített kézi porcelán tintával és pergamenpapírra akvarell segítségével. Ezen művek másolatai megvásárolhatók az üzletben.

 

A belső

A dekoráció minden részlete rendkívüli gondosságot igényel. Az üzletet úgy újították fel, hogy az azt meghatározó történelmi részleteket változatlanul hagyták. Az antik berendezési tárgyakat antik szakemberek és restaurátorok újították fel a kulturális örökségvédelmi köztestület felügyelete mellett.

A berendezés többnyire antik bútorokból áll, nem az eredeti üzletbútorokból, mert az elveszett, hanem az áruház és a tér történeti jellegéhez igazodva releváns korokból. Egyes bútorok, valamint a csillárok történelmi rekonstrukciók, amelyek célja a Torino szimbólumának számító hely hagyományainak megőrzése. Ennek érdekében az első emeletre a 17. századi polcokat választották, míg az alagsorban a képzőművészeti szolgálat gondozásában és védelmében egy régi biellai gyógyszertár kapott helyet, amelyet számos kényes beavatkozás után visszaállítottak korábbi fényébe. .

 

Kiváló Piemonte

A BIRAGHI PIAZZA SAN CARLO a piemonti régióból származó ételek eleganciáját, történelmét és kiválóságát képviseli Torino központjában. A kínált termékek kizárólag a piemonti kiválóságtól származnak. A jelenlévő márkák nem egyszerűen beszállítók, hanem szenvedélyes partnerek, akik termékeik közül csak a legjobbat nyújtják, erősen hisznek a Negozio Storico-ban, és saját kiválóságukat bemutatva vesznek részt a projektben.

 

A vásárlási modell

A vásárlási modell főként a Tudáson alapul, lehetővé téve a tudatos vásárlást. A Biraghi Piazza San Carlo-nál minden terméket három fő elem jellemez: Terület, ahol az alapanyagok születnek, Történelem, magának a terméknek a belső hagyománya és az azt előállító emberek, amelyek egyedivé teszik. Az üzletünkben történő vásárlás nem csak sajtok, tésztafélék vagy agrár-élelmiszeripari termékek hazahozatalát jelenti, hanem a történelem és a terület egy darabját is. Mindent azzal a céllal terveztek, hogy egyrészt a torinói lakosok otthon érezhessék magukat, másrészt a turisták kapcsolódhassanak a hely történelméhez és hagyományaihoz, valamint termékeihez. Célunk a turisták és vásárlók fogadása és fogadása, elkísérve őket egy piemonti étel- és bortúrára.

 

Filozófia

Biraghi, amikor újra életre keltette ezeket a szobákat, Negozio Storico-vá (történelmi üzletté) alakította őket, ahol az emberek csak a mi területünkről, Piemontból származó kiválóságokat találhatnak. Ez a rendkívüli, kiválóságokkal teli kirakat az a tőkeáttétel, amely az egyes márkák észlelt értékét vezérli. Minden kiválasztott cég külön teret kapott termékei számára, ahol kiemelik a beszállító márkáját, és szövegeken és képeken keresztül elmesélik az egyes gyártók történetét, ünnepelve a tulajdonosokat és családokat, akik hozzájárultak a cég fejlődéséhez. Kiemeli a kiválasztási folyamatokat, valamint azt a figyelmet, hogy csak a legjobb termékeket válasszuk. A Biraghi a kiválóságot képviseli ágazatában, és mint ilyen, csak a megkívánt magas minőségi színvonalnak megfelelő cégeket fogadja; folyamatos ellenőrzéseket végeznek a termékeken, így biztosítva azok minőségének egységességét.

Nézzék meg a gyártó honlapját is >

 

Vissza a Biraghi sajt oldalról a White Lake főoldalra >