Tejipari és szárazáru termékek márkaképviselete Magyarországon / Food distributor in Hungary

Kérdése van? Hívjon minket! +36703387020
Kapcsolat

Noa humusz és vegán sajt alternatíva

5termék 15
5termék 15

NOA növényi alapú sajt alternatíva és humusz krémek

A NOA a növényi alapú élvezetek márkája, amely változatos és természetes ízélményt kínál. Mert a változatos, fenntartható és egészséges táplálkozás nem lehet bonyolult! A különböző ízesítésű vegán humusz krémek és a vegán zöldég alapú szeletek (vegán, sajt alternatíva) nagy kedvenc a vegán emberek körében.

 

Noa vegán humuszSzámunkra ez azt is jelenti, hogy semmilyen állati eredetű terméket nem „teremtünk újra”. Teljes növényi erővel rendelkező, finom, gabonából, hüvelyesekből, zöldségekből, fűszerekből és gyógynövényekből készült termékekre támaszkodunk. Valójában nagyon egyszerű, nem? Az íz a természetünk és fordítva. A NOA csábító módon mutatja meg, milyen finomak lehetnek a növényi alapú ételek.

 

Mellesleg: a NOA a mártáshoz, nassoláshoz, kenéshez és újra és újra kényeztetésre való. A NOA ma már kenyérre kenhető és hagyhatjuk ráolvadni – és egyre nagyobb élvezetet nyújt.

 

Ha csak jó dolgok jönnek be, jó dolgok is kijönnek. A NOA vegán, GMO- és gluténmentes. A pálmaolajat és a szóját is kihagyjuk az összetevők közül.

 

A tudatos táplálkozáshoz mindenekelőtt bizalom kell. Őszinteség, minőség és természetesség – a NOA-ért megélt értékek, ígéret az Ön számára.

 

A NOA minden sporttáskában elfér, és beleillik az Ön aktív életmódjába. Több mint 10 millió ember, azaz minden nyolcadik táplálkozik növényi alapú étrenden. Mindennapi életünk egyre mobilabbá válik. Ha valami könnyű harapnivalót szeretne útközben, a NOA a megfelelő választás!

 

A német férfiak 62%-a

A 19 és 40 év közötti német férfiak 62%-a kevesebb húst szeretne enni.

 

A hüvelyesek tele vannak kiváló minőségű fehérjékkel, szénhidrátokkal, rostokkal, valamint vitaminok és ásványi anyagok színes keverékével.

 

Noa vegán humuszAbszolút praktikus!

Ha nehéz döntéseket kell hozni, legalább az uzsonna legyen könnyű!

 

Teljesen vegán!

Mind a termék, mind a gyártási folyamat állati eredetű összetevőktől mentes, és nem tesztelték állatokon

 

Mindenki szereti!

Jó barátokkal mindig finom! A 7 könnyű és könnyű NOA fajtával pedig mindenki talál valamit!

 

A németek több mint 10%-a gluténmentes életmódot folytat

A németek több mint 10%-a gluténmentes étrendet követ, vagyis egészségügyi okokból nem fogyaszt glutént. A glutén bizonyos típusú gabonákból készült fehérjeragasztó.

 

Vasárnapi tipp:

Reggeli az ágyban, aztán a legjobb, ha egyáltalán nem kelsz fel!

 

Géntechnológia nélküli alapanyagok

Az ezzel a pecséttel ellátott élelmiszereket géntechnológiával módosított szervezetek nélkül állították elő, ezért támogatja a GMO-mentes mezőgazdaságot.

 

...és innen jövünk.

A NOA GmbH & Co. KG a Karwendel Werke Huber GmbH & Co. KG független leányvállalata. Saját gyártóüzemünket teljesen új gépekkel építettük fel buchloe-i központunkban, kifejezetten a NOA termékek számára – teljesen elszigetelve a tejtermékek gyártásától. Teljesen külön utakat követnek az alapanyagok átvételétől az áru csomagolásáig. Így garantáljuk ígéretünket: 100%-ban növényi alapú.