Tejipari és szárazáru termékek márkaképviselete Magyarországon / Food distributor in Hungary

Kérdése van? Hívjon minket! +36703387020
Kapcsolat

Ehrmann puding és mousse

Ehrmann vanília puding, csoki puding, Grand Dessert


20termék
 
20termék

Ehrmann történet

 

 

Az allgäui családi tejüzem

Az Ehrmann SE Németország egyik legnagyobb tejfeldolgozó vállalata, és nemzetközi szinten is képviselteti magát különböző termelő létesítményekkel és értékesítési irodákkal. A cégcsoporthoz tartozik még a Hainichen-Freiberg tejüzem, a Gabler Saliter és a Fleischwerke Zimmermann.

A termékeket Ehrmann márkanév alatt értékesítik a világ több mint 70 országában. A több mint 3200 alkalmazottat foglalkoztató Ehrmann SE mintegy 800 millió eurót termelt 2021-ben.

 

Az Ehrmann minden nemzeti és nemzetközi tevékenységében független és szerteágazó családi vállalkozás, és az is marad, és a minőség, a természetesség és a hagyományok képviselete minden termelési és üzleti területen.

 

Az Ehrmann vállalat történetét itt olvashatjátok >

 

Az Ehrmann vállalat filozófiája

 

Ehrmann vanília puding, csoki puding, Grand Dessert

"A családért, a családért"

„A családból, a családért” mottónknak megfelelően fontos számunkra, hogy hosszú távú és fenntartható értékeket alkossunk. Ehhez közös értékekre van szükség a családi cégünkön belüli mindennapi együttműködésben. Ezek képezik tetteink alapját, és befolyásolják hozzáállásunkat, meggyőződésünket és eszményeinket.

 

"Christian Ehrmann"

 

Mi határoz meg minket

Ehrmann vanília puding, csoki puding, Grand Dessert"A családtól, a családért": egy vezérelv, amelyet évek óta követünk, és amely hosszú távú és fenntartható értékeket teremt - cégként és messze túlmutatva. Cégünk az évek során dinamikusan fejlődött. A minőség, a legjobb élvezet, a változatosság és az őszinteség iránti igény azonban munkatársainkkal, kereskedelmi partnereinkkel és fogyasztóinkkal szemben több mint 100 éve fennáll. És ez legyen a jövőbeli célunk is.

 

Kik vagyunk?

Sok minden változott azóta, hogy a cégalapító, Alois Ehrmann (sen.) 1920-ban önálló vállalkozóvá vált. Csak egy dolog maradt mindig ugyanaz: az élvezet iránti szenvedély, az a szeretet és gondoskodás, amellyel termékeinket fejlesztjük, valamint az igény, hogy minőségi és élvezetes ételeket állítsunk elő, amelyeket csak nálunk találhat meg. "Ehrman. Engem már senki sem kapcsol fel” – ez a gondolat, amely napról napra új élettel telik meg. Mert széles termékkínálatunkban mindenki megtalálja a saját kedvencét.

 

Ami nekünk fontos

Vállalati értékeink alakítják a cégen belüli napi interakciókat, támogatást és orientációt adnak, megmutatják, mire törekszünk együtt. Röviden: ők képviselik azt, ami Ehrmannt különlegessé teszi, és mi különbözteti meg másoktól.

  • Vállalkozók vagyunk a cégen belül
  • Nyíltan és tisztelettel bánunk egymással
  • Folyamatosan fejlődünk

 

Hogyan cselekszünk?

Az Ehrmann nemcsak a kiváló termékekért, hanem a vállalaton belüli példamutató és felelősségteljes magatartásért is kiáll. Magatartási kódexünk tartalmazza az iránymutatást. Világos szavakkal elmondja, mit várunk el, és felelős magatartásra irányítja munkatársainkat. Világosan le van írva az a mód is, ahogyan értékeinket együtt valósítjuk meg céljaink elérése érdekében. Hiszen minden dolgozó magatartása jelentős hatással van cégünk hírnevére.

 

Vissza Ehrmann termékek oldaláról a White Lake főoldalra >