Tejipari és szárazáru termékek márkaképviselete Magyarországon / Food distributor in Hungary

Kérdése van? Hívjon minket! +36703387020
Kapcsolat

Danvita lapkenyér

Danvita ropogós lapkenyér különböző ízekben

Danvita laposkenyér, extrudált kenyér szerűség

Nézzétek meg a Danvita márka bemutatását itt az oldalunkon lejjebb.


4termék 14
4termék 14

DANVITA LAPKENYÉR

 

A DANVITA LAPKENYÉR INSPIRÁCIÓT KERES A TERMÉSZETBEN

A Danvita bemutatja a legújabb termékét: ropogós bio lapkenyér sorozatot, extrudált kenyér termékekhez hasonló, kenyér helyettesítő finomságot. A bio ropogós lapkenyér elkészítéséhez kizárólag a legfinomabb, bio-tanúsítvánnyal rendelkező összetevőket használják.

A természet – friss levegő, tiszta víz és zöld rozsmezők – az inspiráció a tanúsított biotermékeikhez. Milyen környezetben élünk? Milyen ételeket eszünk? A legjobb ételt készítjük – termékeiket saját örömükre készítik, és büszkén osztják meg őket. A Danvita lapkenyér eleinte 4 ízben lesz kapható, azután bővíteni fogjuk a Magyarországon kapható választékot.

Az első négy íz a következő lesz:

  • Danvita lapkenyér  paradicsomos, bazsalikomos 130g
  • Danvita lapkenyér provanszi fűszeres 130g
  • Danvita lapkenyér sajtos, fokhagymás 130g
  • Danvita lapkenyér céklás 130g

 

Nézzék meg a teljes választékot a gyártó oldaláról >

KÜLÖN FIGYELEM A MINŐSÉGRE ÉS ÍZLÉSRE

Danvita lapkenyér, extrudált kenyérA Danvitát a litvániai Zarasaiban alapították 1994-ben. Pékségük az egyik első magántulajdonban lévő pékség volt Litvániában. Eredetileg a friss kenyér biztosítására összpontosítottak a környéken. 2001-ben kezdtek burgonyát, bagelt és kétszersültet sütni. 2005-ben vezették be a ropogós lapkenyér gyártósort. 2010-ben kezdték el teljes kiőrlésű ropogós szívószálak készítését. 2013-ban pedig elindították a vajas sütemény gyártósort.

Jelenleg teljes kiőrlésű, búzából és bio lepénykenyereket gyártanak. Termékeiket DANVITA és RIDUTO márkanéven értékesítik.

Jelenleg termelésük több mint 90%-át Lettországba, Észtországba, Lengyelországba, Németországba, Finnországba, Svédországba, Dániába, Hollandiába, Svájcba, Spanyolországba, Portugáliába, Olaszországba, Magyarországra, Romániába, Izraelbe, Ukrajnába, USA-ba, Ausztráliába, Új-Zélandba exportálják.

Cégük több mint 100 magasan kvalifikált alkalmazottat foglalkoztat. Elhivatottságuknak, képzettségüknek és kreativitásuknak köszönhetően termékeiket nagyra értékelik litván és nemzetközi vásárlóink. Nemcsak olyan modern berendezéseket használnak, amelyek lehetővé teszik a magas színvonalú termelés elérését és fenntartását, hanem folyamatosan befektetnek a gyártás fejlesztésébe és automatizálásába is.

A Danvita kiemelt figyelmet fordít termékei minőségére. 2010 óta megszerezték a BRC élelmiszerbiztonsági menedzsment tanúsítványt. A nemzetközi auditorok minden évben felmérik, hogy a nemzetközi BRC szabványok alapján teljesülnek-e az élelmiszer-biztonsági követelmények. 2021-ben bevezették az IFS élelmiszerbiztonsági irányítási rendszert is.

Nagyra értékelik a természetes és egészséges ételeket. Sokféle terméket sütnek élelmiszer-adalékanyagok és tartósítószerek használata nélkül. A kiváló minőségű alapanyagok, a széleskörű sütési tapasztalat és az innováció együtt biztosítják a kiváló minőségű termékeket. Fontos számukra, hogy mit esznek és mit esznek a vásárlóik!

 

Vissza a Danvita lapkenyér oldalról a White Lake food distribution oldalra >