Tejipari és szárazáru termékek márkaképviselete Magyarországon / Food distributor in Hungary

Kérdése van? Hívjon minket! +36703387020
Kapcsolat

Milram

Milram kávétejszín amaretto ízesítéssel

Milram grízpuding, kávétejszín és finom sajtok

Németország legnagyobb tejipari vállalata által gyártott sajtok, tejszínek, vajak és egyéb tejtermékek mind ízletesek és magas minőségűek.


17termék
 
17termék

Milram sajt, grízpuding és finom egyéb tejtermékek

Milram epres málnás grízpuding

A Milram a DMK csoport márkája 

A Milram a DMK csoport márkája, Magyarországon a White Lake végi a márka képviseletét és disztribúcióját. A márkának a következő főbb termékvonalait forgalmazzuk Magyarországon:

  • Tejes desszertek, grízpudingok és tejberizsek
  • Tömbsajtok
  • Vajak
  • Kávétejszínek

A DMK csoport a Milram márka tejtermékeinek nagy részét Németországban gyártja, de vannak különböző gyárai Hollandiában, Oroszországban és egyéb országokban is.

A Milram márka bemutatásának következő részében olvashatnak a különböző fent felsorolt kategóriák termékeiről és a végén még a DMK csoport tejipari környezetéről és megközelítéséről.

Grízpuding többféle ízben

Nagyon finom és népszerű a Milram grízpuding, ami jelenleg a következő ízekben érhető el:

  • epres málnás grízpuding
  • erdei gyümölcsös grízpuding
  • cseresznyés grízpuding
  • mangós barackos grízpuding

Tejszínes búzadara és finom eper és málna szósz praktikus 2 kamrás bögrében. Így a gyümölcsös szósz mindig frissen kerülhet a grízpudingra.

Sajttal minden jobb

Nem süt a nap, amikor elfogy a sajt akár otthonról, akár a vendéglátó egységek készletéből. Legyen szó klasszikus szendvicsről, sütőből készült ropogós gratin, vagy egyszerűen csak magában fogyasztva – mi szeretjük a sajtot annak minden formájában. És mivel Európában az emberek olyan sokszínűek, mint a tájak Müritztől Észak-Frízföldig, itt nincs két egyforma sajt. Krémes és enyhe, kellemesen fűszeres vagy igazán laktató: a Milramnál mindenki megtalálja kedvenc sajtját. És most újdonság: az új reszelt sajtcsalád, PizzaLiebe & AufaufLiebe. Készítse elő kedvenc sütőedényeit – a hétköznapi, ízletes pizzákhoz, rakott ételekhez és gratinokhoz!

Köménymagos sajt

Mi lenne a sajt a kömény nélkül? Nem, itt nem a tömény pálinkáról beszélünk. A kömény most is a sajtpolcon van. Ez a változat a krémes sajt és az átható kömény egyedülálló kombinációja.

Milyen ízű?

A krémsajt és a átható kömény íze tökéletesen kiegészítik egymást. Az finom kömény nem csak különlegesen aromássá és ízletessé teszi, hanem igazi karaktert is ad a köménysajtunknak.

Hogyan használjam?

Az aromás sajt ízletes finom kovászos kenyéren vagy rusztikus rakott ételekben, például füstölt sertéshússal, burgonyával.

Meg akarom szerezni, hol találom?

Köménysajtunk 1,5 kg-os tömbös kiszerelésben kapható a nálunk a nagykereskedésben.

 

Vissza a Milram grízpuding és sajt oldalról a White Lake főoldalra >