Tejipari és szárazáru termékek márkaképviselete Magyarországon / Food distributor in Hungary

Kérdése van? Hívjon minket! +36703387020
Kapcsolat

Recept blog - Főzzünk együtt - White Lake
White Lake

Philadelphia Milka sajttortácskák krémsajttal

Philadelphia Milka sajttortácskák krémsajttal

Március második felében újból megjelenik a magyar üzletek polcain is a Philadelphia Milka krém, ezzel készítettük a Philadelphia Milka sajttortácskákat.

Philadelphia krémsajtos citromos pohárkrém

Philadelphia Milka sajttorta

Találtunk egy finom sajttortácska receptet a Philadelphia Milka krémhez

A házi sajttorta valószínűleg az egyik legkönnyebben és leggyorsabban elkészíthető desszert. Ha olyan sütés nélküli opciót választasz, mint amit mutatunk, akkor ezeket rövid idő alatt elkészítheted és elfogyaszthatod, mint amennyibe időbe telne bárhova elmenni és venni egy finom süteményt!

Az igazi Milka csokoládéból készült Philadelphia a csokoládé minden élvezetét a Philadelphia finom ízével és jóságával biztosítja. Egyszerűen kend rá kedvenc kekszetedre vagy rizstortádra, a Philadelphia Milka tökéletes délutáni édesség, csak 85 kalóriával adagonként.

A Philadelphia Milka Pasztőrözött tejjel készült. Alkalmas vegetáriánusok számára is. Ezzel a kész krémsajt és csokoládékeverékkel tökéletes alapot képez a nagyon rendezett sajttortákhoz! Nem olvad meg a csokoládé, és nem kell megvárni, amíg kihűl, mielőtt a krémes keverékbe keverné. Bármely minőségi termék, ami megkönnyíti egy finom desszert elkészítését, megkaphatja a hétköznapi szupersztár minősítést. Nem kell hozzá cukrásznak születni, hiszen segítségükkel jó színvonalú desszert készíthető belőlük a rohanó hétköznapokban is.

Szeretjük a nagy tányérokat nagy adag sós ételekkel, mivel ez a fő fogása a napnak. De ha desszertről van szó, jól jöhetnek a kisebb egyéni adagok, mert ez azt jelenti, hogy mindenkinek van egy egész desszertje, ami csak az övé! Ki ne szeretné ezt az ötletet!

Sajttorta recept

Hozzávalók

  • 150 g könnyű emésztést elősegítő keksz
  • 40 g olvasztott vaj
  • 300 g Philadelphia Milka krémsajt
  • 350 g tejszín
  • 50 g porcukor

Elkészítés

  1. A kekszet morzsoljuk fel és adjuk hozzá az olvasztott vajat. Keverjük össze, hogy elkészítsük az alapot, és nyomkodjuk bele a kis poharakba.
  2. A tejszínt és a porcukrot kemény habbá verjük, hogy lágy krémet keverhessünk.
  3. Óvatosan adagoljuk a Milka Philadelphiát a krémes keverékbe, hogy ne törjük össze és maradjon benne sok levegő.
  4. Ezt a keveréket kanalazzuk a keksz alapra, és tegyük a tetejére a választott gyümölcsöt vagy valamilyen szórást stb. Tehetünk az asztalra különböző hozzávalükat, hisze a gyerekek sokszor úgy döntenek, hogy maguk díszítik a pohár desszertet saját ízlésük szerint!

Jó étvágyat kívánunk! Nézzétek meg a Philadelphia krémsajtos szendvicskrémeink teljes választékát >

 

Vissza a Philadelphia Milka sajttorta oldalról a White Lake blog oldalra >

Vissza a Philadelphia Milka sajttorta oldalról a White Lake főoldalra >