Tejipari és szárazáru termékek márkaképviselete Magyarországon / Food distributor in Hungary

Kérdése van? Hívjon minket! +36705001953

Blog
White Lake
2021.12.09 15:30

Zöldség gratin Nurishh vegán reszelt sajt alternatívával

Zöldség gratin Nurishh vegán reszelt sajt alternatívával

Ebben az ételben a mediterrán ízek tökéletes összhangban vannak.

A nurishh klasszikus reszelékkel. Tökéletes a kikapcsolódás pillanataihoz, és ugyanolyan jó egy hétköznapi étkezéshez, telitalálat lesz.

Összetevők

  • 1/2 csomag Nurishh Classic reszelt
  • 2 padlizsán, kb 5 mm vastagra szeletelve
  • 4-5 nagy paradicsom
  • kb 7 mm-es szeletekre szeleteljük
  • Cukkini kb 5 mm vastagra szeletelve
  • 2 evőkanál paradicsompüré
  • 10 bazsalikom levél

Elkészítés

Enyhén olajozzon három tapadásmentes tepsit, és szorosan egymás mellé helyezze a felszeletelt zöldséget. Magas hőmérsékleten  grillezzük 5-10 percig, amíg el nem kezdenek barnulni. Ügyeljen arra, hogy ne égesse meg őket. Hagyja kihűlni annyira, hogy kezelni tudja, és egy 23-25 ​​cm-es kör alakú tepsibe felváltva rétegezze a grillezett zöldséget. Grillezze meg a többi zöldséget is, és tegye bele azokat is az edénybe. Tépje össze a bazsalikomleveleket, és szórja rá a zöldségekre. Kenje rá  a paradicsompürét a zöldségekre egy kanál hátával, majd szórja meg a Nurishh Classic Reszelt vegán sajt alternatívával. Fedjük le a gratint és tegyük hűvös helyre a fogyasztásig. Az étkezés előtt melegítsük elő a sütőt 220 ˚C-ra (légkeveréses 200 ˚C), és süssük a gratint 20 percig, amíg a sajt megolvad ás rápirul az ételre. Olívás kenyérrel és friss salátával tálaljuk.

 

 

Vissza a Medvehagymás pite Philadelphia krémsajttal oldalról a White Lake blog oldalra >

Vissza a Medvehagymás pite Philadelphia krémsajttal oldalról a White Lake főoldalra >