Íz és fogyasztás
A tejföl frissítő íze és a hagyma finom fűszerezése egyedi csicseriborsó snacket hoz létre. Ez a tökéletes választás azoknak, akik egyensúlyt keresnek ízélmény és egészséges táplálkozás között. Egy egészségesebb alternatívája a hagyományos burgonya chipsnek.
A csicseriborsó kiváló zsír-, fehérje-, szénhidrát-, rost-, cukor- és ásványi anyagok forrás. Tartalmaz még cinket, foszfort, magnéziumot, mangánt, rezet, káliumot, nátriumot, kalciumot, vasat, folsavat, valamint A-, B- (B1, B2, B3, B5, B6 és B9), C-, E- és K-vitamint. Ez az ásványi és vitaminvegyületek kombinációja pozitív hatással van a keringési rendszerre. A vas és a folsav véd a vérszegénységtől, míg a K-vitamin szabályozza a véralvadási folyamatot, ami nem csak a sebek kezelésénél, hanem a bőséges menstruációnál is fontos. A kálium elengedhetetlen elektrolit a vérnyomás normalizálásához. A csicseriborsó rostokban is gazdag, ami nemcsak a fogyást és a zsírégetést segíti elő, hanem a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében is fontos.
Összetevők
pörkölt csicseriborsó 92%, fűszerkészítmény 8% (maltodextrin, étkezési só, vöröshagymapor, cukor, tejszínpor, élesztőkivonat por, fokhagymapor, petrezselyem, savanyúságot szabályozó anyag: E330, aroma). Nyomokban dióféléket tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia
|
1782kJ/423 kcal
|
Zsír
|
9.1 g
|
amelyből telített zsírsavak
|
1.1 g
|
Szénhidrát
|
60 g
|
amelyből cukor
|
3.1 g
|
Fehérje
|
23 g
|
Só
|
1.98 g
|
Élelmi rost
|
4.3 g
|
Tárolás
Bontatlan csomagolásban, száraz helyen, 20 ± 3 °C hőmérsékleten.