Receptek

Vissza

Gyors nyári tortilla

Recept a Michelin csillagos séftől, Uwe Meßner-től

 

Felhasznált PURE termék: Lazacfilé olívaolajban
 
Egyéb hozzávalók:
 
2 tortillalap  
1 marék friss zöld saláta (pl. friss spenót) 
2 fürt paradicsom
½ doboz Mascarpone
150 g joghurt
½ csokor metélőhagyma 
1 ek citromlé 
1 ek gyümölcsecet 
őrölt koriander mag 
Só, cukor
 
Elkészítés (2 fő részére):
Csöpögtesse le a lazacfiléket egy szűrőben. Gyűjtse össze az olíva olajat. Mosson meg egy maroknyi zöld salátát (pl. friss spenótot) és egy fürt paradicsomot. A mascarponét keverje el joghurttal, sóval és
citromlével. Adjon hozzá apróra vágott snidlinget és halmozza a tortillára. Vágja apróra a paradicsomot, fűszerezze olíva olajjal, gyümölcsecettel, cukorral, sóval és őrölt koriander maggal. Darabolja fel a lazacfiléket
apró darabokra, majd a salátával és a paradicsomos öntettel tekerje fel a tortillát.