Hírek

Vissza

Légy te a Budapest Cheesecake megalkotója!

Vásárolj, süss, fotózz és NYERJ A PHILADELPHIÁVAL!!!

 

 

Krémes, puha, egészséges és rendkívül ízletes. Ez az ikonikus New York Cheesecake, amelynek titka a Philadelphia frissessége és krémessége. A mesterszakácsok tapasztalata is az, hogy Philadelphia natúr krémsajt nélkül nincs igazi sajttorta, és ezt már a magyar cukrászmesterek is tudják. Azt viszont csak te tudhatod, hogy mi a Budapest Cheescake receptje, amely méltó párja a New York-inak! Nevezz október 4-ig, és nyerd meg az értékes KitchenAid ARTISAN robotgépet (5KSM150)!

 

 

A sajttorta rengeteg változatban létezik szerte a világon, és a legtöbb ország hozzáadott valamit ehhez a különleges desszerthez, ami által sajátjává vált. Franciaországban zselatinnal, Németországban túróval készítik, Angliában gyakori hozzávaló a kávé és tea, az olaszok pedig mascarponét és ricottát használnak a sütemény elkészítéséhez. Az Egyesült Államokban még az egyes nagyvárosoknak is van saját sajttortájuk. Ne hagyjuk, hogy a cukrászsüteményeiről híres Budapest sajttorta nélkül árválkodjon! A Philadelphia éppen ezért meghirdette a Budapest Cheesecake receptversenyt. Ha otthon már megalkottad, vagy kedvet kaptál ahhoz, hogy megalkosd a tökéletes sajttortád, akkor süss, nevezz és nyerj! A szerencsés győztes a Budapest Cheesecake megalkotója címmel és egy piros színű KitchenAid ARTISAN robotgéppel (5KSM150) gazdagodik.

 

A nevezés feltételei:

  • Süsd meg a sajttortát Philadelphia krémsajttal!
  • Fotózd le a sajttortát és a Philadelphia krémsajt vásárlását igazoló blokkot!
  • Küldd el a receptet, a sajttorta és blokk fotóját!

A Budapest Cheesecake receptversenyre a jelentkezésed a facebook.com/budapestcheesecakeoldalon vagy a budapestcheesecake@eurolex.hu e-mail címre küldheted el 2015. október 4-ig. A jelentkezés részleteit szintén a Facebookon találod.

www.nlcafe.hu/gasztro/20150903/legy-te-a-budapest-cheesecake-megalkotoja/